ПОЛИЦИЈА НАЈБОЉА НА РАДНИЧКИМ ИГРАМА

ПОЛИЦИЈА НАЈБОЉА НА РАДНИЧКИМ ИГРАМА

Екипа Станице јавне безбједности побједник је Осмих спортских радничких игара општине Мркоњић Град, на којима је учествовало 10 екипа. Друго мјесто припало је екипи 'ХЕ на Врбасу', док је треће мјесто освојила екипа ШГ 'Лисина'.

Начелник Станице јавне безбједности Милан Милекић рекао је да полиција већ неколико година заредом осваја прво мјесто.

''Желим да се захвалим организатору спортских радничких игара, учесницима на фер и коректон борби и игри и наравно да се захвалим припадницима станице јавне безбједности Мркоњић Град, који су ове године као и у посљедње три одвојили екипно прво мјесто'', рекао је Милекић. Додајући да су радничке игре јако добре због популаризације спорта и дружења радника.

На играма је учестовало десет  екипа. Мушкарци су се такмичили у шест дисциплина: фудбалу, одбојци, навлачењу конопца, стоном тенису, стрељаштво и шаху, док су се жене такмичиле у пикаду, стрељаштву и стоном тенису. Побједничке екипе добиле су пехаре и дипломе, као и шунку и вино.

'' Спортске радничке игре у Мркоњић Граду одржавају се од 2006.године и то сада прелази у традицију, а наш град постао је препознатљив по томе у региону, јер смо једини град у БиХ који има спортске радничке игре на нивоу града'', рекао је директор ЈУ Културно спортски-центар ''Петар Кочић''  Радоје Цоњић. Он је  позвао и остале градове да пробају да организују нешто слично како би у наредном периоду могли да  оснују лигу  спортских радничких игара.

Организатор игара је ЈУ Културно спортски-центар ''Петар Кочић'', а покровитељ општина Мркоњић Град. Сва такмичења одржана су у спортској дворани у вечерњем термину. Завршни дио манифестације одржан је у суботу и недјељу  (13. и 14 децембра), одржавањем финалних такмичења и додјелом признања побједничким екипама.

 

   

         I мјесто- СЈБ Мркоњић Град                              II мјесто - ХЕ на Врбасу

      

                                              III мјесто - Лисина                                   фер плеј - Астра финиш

 

            Надвлачење конопца - СЈБ                                         фудбал- Бема

 

                 Одбојка - ХЕ на Врбасу                              Шах - Машинска школа

 

                   Стрељаштво  -СЈБ                                               Стони тенис - СЈБ

  

                                   Пикадо - СЈБ                              Стони тенис- ОШ ''Иван Горан Ковачић''                       

 

Стрељаштво - ХЕ на Врбасу

 

 

 

 

  • 15.12.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD