Чланови Омладинске банке Мркоњић Град на Сајму волонтерских пројеката

Чланови Омладинске банке Мркоњић Град на Сајму волонтерских пројеката

Фондација МОЗАИК је у оквиру програма Омладинска банка подржаног од УСАИД , Федералног министарства културе и спорта, Министарства за породицу омладину и спорт РС и 31 општине организовала церемонију и „САЈАМ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА „ у сврху промоције најбољих пракси и укључивања младих у развоју локалних заједница.

 На овом догађају промовисани су резултати и најбоље праксе 31 омладинске банке  БиХ, промоцијом  постигнутих резултата  младих  и преко 300 пројеката  у 2014. години. 

Фондација МОЗАИК   са својим партнерима овим сајмом  и церемонијом жели да обиљежи Међународни  дан волонтера -5. децембра, промовише волонтеризам  и резултате  великог броја волонтера  у изградњи  локалних заједница .

На овој церемонији и сајму  осим  чланова Омладинских банке Мркоњић Град, учествовали су и чланови неформалне групе  из Мркоњић Града -  КУД „Петар 1 Карађорђевић Мркоњић“ који  су  имали наступ и допринијели свечаној атмосфери на овом догађају.

На церемонији сау присуствовали  представници УСАИД-а, Федералног Миниостарства  културе и спорта, Института за развој младих  КУЛТ, ОКЦ-а, и око 150 младих из 31 Омладинске  банке и партнерских  организација. 

 

 

  • 8.12.2014. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD