Изабрани најбољи спортисти Мркоњић Града за 2014.годину- Ђурановић најбољи

Изабрани најбољи спортисти Мркоњић Града за 2014.годину- Ђурановић најбољи

Кошаркаш Младости Драган Ђурановић по други пут изабран је за најбољег спортисту Мркоњћ Града за прошлу годину. Друго мјесто припало је такође кошаркашуЂорђу Алексићу, док је на трећем мјесту одбојкашица ЖОК 'Балкана МП' Ена Сладојевић.

 Титула за  најуспјешнији спортски колектив  припала је Кошаркашком клубу ''Младост''.

Ђурановић игра у КК ''Младост'', која се такмичи у Премијер лиги БиХ и други пут осваја ову нагарду.

''Други пут већ добијам ову награду за најбољег спопртисту и ово признање је доказ доброг и квалитетног рада током прошле године и наравно добрих резултата. Такође, ово је и обавеза да и даље постижем добре резултате, како ја лично тако и мој  клуб, а наш циљ у овој години је да изборимо учешће у Лиги 6'', рекао је Ђурановић и захвалио се општини, свом клубу, саиграчима и тренерима.

За најперспективније младе спортисте изабрани су у мушкој конкуренцији стонотенисер Стефан Азарић и у женској одбојкашица Бојана Фабриј.

Бојана каже да јој ово признање значи подстрек да још више напредује.

''Ово признање ми јако пуно значи. Ово је вјетар у леђа и занчи да нећу стати већ да ћу још више напредовати и даћу све од себе да у томе успијем, каже Бојана .

Захвалнице за допринос развоју спорта додијељене су спортским радницима Милошу Цоњић и Стевану Милић, те некадашњим фудбалерима Славку Ступар, Ивану Чулина и Смаји Борић.

Награђени су поред пехара и диплома добили и новчане награде, а генерални спонзор манифестације било је предузеће ''Хидроелектране на Врбасу''.

На манифестацију публици су се представили и чланови ТКД клуба ''Балкана'' и јуниори ФК ''Слобода''

Традиционална манифестација Избор спортисте и спортског колектива Мркоњић Града једна је од манифестација у оквиру обиљежавања Дана општине 4.фебруара. Организатор је  Културно-спортски центар ''Петар Кочић''.

  

 

 

   

  

 

 

 

 

  • 6.2.2015. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD