ЈАВНИ ПОЗИВ ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ 2015

ЈАВНИ ПОЗИВ ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ 2015

Омладинци и омладинке „Учините и у овој 2015 години нешто добро и корисно за себе и своју заједницу „ !!! Омладинска банка Мркоњић Град од 2008-2014 године подржала је 64 пројекта из различитих области (спорта, културе, информисања, образовања, учешћа младих у друштву, омладинског и волонтерског рада...и сл.

 Промотивни материјали биће истакнути на свим мјестима за оглашавање, као и у Мјесним заједницама, средњошколском центру, Општини М. Град, Омладинској организацији  „ЦЕНТАР“ ...и сл.

 

Дођите да радимо заједно !!!

 

Програм Омладинске банке успјешно спроводимо од 2008. године и иза себе имамо изванредне резултате. Ове године смо одлучили не само да се „пресвучемо у ново рухо“, већ и да се окушамо у новим подухватима. Од 15.04.2015. године имате прилику да се пријавите за учешће на он лине курсевима који представљају прву фазу Зоне друштвеног подузетништва.

Након успјешно завршених курсева, најбољи омладинци и омладинке ће бити позвани на иновацијски турнир гдје се такмиче за средства за омладинску акцију у својој заједници. До почетка програма пратите и бројач који се налази на нашој страници www.omladinskabanka.ba који се пуни и показује износ фонда за омладинске акције.

Када спроведу омладинске акције, позивамо поново најбоље на Бизнис иновацијски турнир гдје ће добити прилику за подстицај и покретање властитог друштвеног бизниса. Омладинци и омладинке који прођу овај процес постају наши Алумни, нова генерација младих друштвених подузетника и подузетница који представљају узор за надолазеће генерације.

Много узбудљивих новина је пред нама и јако смо узбуђени и нестрпљиви да први омладинци и прве омладинке уђу у Зону. Све што треба за почетак да урадите јесте да између 15.04. и 15.05.2015. године испуните вашу регистрацију за учешће на он лине курсевима на нашој wеб страници. При самој регистрацији добити ћете више података о самом процесу регистрације и наредним корацима, али наравно, ако имате неке недоумице можете нас контактирати путем контакта ob@mozaik.ba.. Чекамо вас

  

 

 

  • 3.4.2015. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD