ПРИЈЕМ КОД НАЧЕЛНИКА ЗА ФУДБАЛЕРЕ ''СЛОБОДЕ''

Начелник општине Зоран Тегелтија, организовао је пријем за представнике ФК ''Слобода''. Пријем је уприличен поводом освајања титуле јесењег првака Друге фудбалске лиге Републике Српске, група запад.

Изабраници Драгана Вукше у последњем колу савладали су као гости Слогу Дипо у Горњим Подградцима резултатом 1:0 и тако сачували три бода предности у односу на највећег ривала Црвену Земљу из Нове Веси.

 ''Играли смо осам утакмица у Мркоњићу и са седам утакмица сам задовољан, док са осмом против Дервенте није био баш неки ниво. Имамо много простора да побољшамо игру на страни, морамо бити још храбрији, јер првенство ће освојити она екипа која има више бодова са стране'', рекао је тренер ''Слободе'' Драган Вукша. Истичући да су пожељна освјежења екипе, а нарочито ако је то неко од квалитетних играча, онда је то могућност да планове лакше испунимо, да останемо гдје јесмо, односно освојимо превенство.

Начелник Зоран Тегелтија се захвалио тренеру и играчима  на оствареним резултатима и пожелио им још више успјеха у даљем такмичењу које се наставља на прољеће, као и да остваре почетни циљ и освоје превенство.

Овом прилоком предсједник клуба Боро Рудић захвалио се начелнику на подршци коју им пружа и уручио му заставу клуба.

Фудбалери ''Слободе'' су јесењи шампион Друге  фудбалске лиге, група запад и имају укупно 42 бода и 14 побједа.

  • 12.11.2009. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD