Наплата паркирања СМС-ом у Мркоњић Граду

Наплата паркирања СМС-ом у Мркоњић Граду

На подручју општине Мркоњић Град од данас je у функцији број за плаћање паркинга СМС поруком. За један сат и пет минута паркирања у Зони1 (Зона центра) поруку треба послати на број 083 50 05.

                   Грађани паркинг могу платити тако што ће поруку, у којој је наведена регистарска ознака аутомобила и то без цртица, послати на одговарајући број, а ако је трансакција успјешно обављена, пошиљалац ће добити повратну поруку са свим подацима и потврдом о плаћеном паркингу.  Сваки корисник ове услуге, десет минута прије истека времена плаћеног паркинга, добија поруку са обавјештењем да му вријеме паркирања истиче и да га, уколико жели, може продужити слањем нове поруке са уписаном регистарском ознаком возила.

               Цијена паркирања је 0,50КМ за 1,05h (један сат и пет минута) с тим да се, свака послана иницијална порука наплаћује у зависности од тарифног система мобилног оператера. За почетак, општина Мркоњић Град је потписала уговор са М:телом, а у наредном периоду ће бити потписан уговор и са остала два оператера у БиХ (Еронет и БХТ).

Све информације везано за СМС Паркинг можете добити на:

Ø  бесплатну инфо линију 080050101,

Ø  тел. бр. 050/220-932  ,

Ø  моб.тел.бр. 065/618-196

 

 

  • 23.12.2016. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD