Министар Чађо посјетио општину Мркоњић Град

Министар Чађо посјетио општину Мркоњић Град

Министар унутрашњих послова Рапублике Српске Станислав Чађо рекао је приликом посјете Мркоњић Граду да је стање јавне безбједности на подручју ове општине на врло високом нивоу.

''Мркоњић Град је једна од средина гдје имамо најмање проблема  када је у питању безбједност. То потврђује и чињеница да је на посљедњој сједници Скупштине усвојен извјештај о раду Станице јавне безбједности којем су одборници дали пуно подршку и који је похваљен'', рекао је Чађо.

Са начелником општине Зораном Тегелтојом  разговарао је о читавом низу питања која су од значаја за општину, а посјетили су и нову шалтер салу за издавање CIPS докумената која се налази у просторијама Станице јавне безбједности. ''Увјерен сам да су грађани добили адекватан простор за издавање личних докумената и да су припадници Министарства унутрашњих послова добили добре услове за рад'', истакао је Чађо.

''Отварањем шалтер сале добили смо бољи простор за рад, гдје ће се поред пет  шалтера намијењених за издавање личних докумената  поставити и шалтер банке, како би грађани брже и једноставније завршавали своје послове'', рекао је начелник општине Зоран Тегелтија. Додајући да је изузетно задовољан сарадњом општине и Станице јавне безбједности.

 

 

 

  • 5.3.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD