Оглас - Обука туристичких водича Мркоњић Града

Оглас - Обука туристичких водича Мркоњић Града

У оквиру пројекта “Мркоњићка КОРПА- Кластер одрживог развоја производа у туризму”, који се реализује у склопу пројекта “Јачање локалне демократије” – ЛОД којег финансира Европска унија у износу од 1.5 милиона еура, а који имплементира Развојни програм Уједињених нација БиХ – УНДП, у периодуод 19. до 30. априла ће бити одржана обука туристичких водича Мркоњић Града.

Ако сте млади, волите природу и свој град, а желите научити више, ово је прилика да кроз бесплатну едукацију, упознавање културних, историјских и природних вриједности свог града стекнете знања и вјештине туристичког водича, те на тај начин остварите шансу за додатну зараду.

Обуку ће вршити еминентни познаваоци културно-историјског и природног наслијеђа Мркоњић Града и стручњаци за креирање и промоцију туристичке понуде локалних заједница.

Услове за обуку испуњавају сви становници настањени на територији општине Мркоњић Град, а који су старији од 18 година.  По реализованој обуци полазницима ће бити уручени сертификати.

За пријаву или више информација о обуци, као и сва додатна питања везана за пројекат, молимо Вас да контактирате Green Tour Бања Лука на телефон/фаx: 051/231-928. 065/625-953  или пошаљете емаил на адресу:coordinator@greentour.ba.

 

 

  • 9.4.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD