Расписан конкурс за додјелу средстава невладиним организацијама

Расписан конкурс за додјелу средстава невладиним организацијама

Општина Мркоњић Град, расписала је Јавни конкурс за додјелу средстава невладиним организацијама из буџета општине Мркоњић Град за 2010.годину. Право учешћа на конкурсу имају невладине организације које су регистроване у складу са Законом о удружењима и фондацијама РС, а имају сједиште на подручју општине Мркоњић Град. Вриједност појединачног пројекта не смије бити већа од 5.000 КМ, док број пројеката није ограничен.

Теме које пројекти могу да обухватају су: млади, култура, образовање, спорт, екологија и заштита животне средине и други у складу са потребама заједнице.

 Пријаве на конкурс подносе се Комисији за сарадњу са невладиним организацијама општине Мркоњић Град  до 12.06.2010.године на шалтеру 2 Шалтер сале Општине или поштом на адресу Трг Краља Петра I Карађорђевића 1, 70260 Мркоњић Град, са назнаком за Комисију за сарадњу са невладиним организацијама.

 Пријаве се подносе на јединственим образцима Конкурса, који се могу добити на шалтеру број 2 у Шалтер сали општине и на званичном сајту општине www.mrkonjic-grad.rs


Конкурс је објављен на огласној плочи Општине 12.05.2010. године.

 Текст Јавног конкурса и пратећу документацију можете да скинете и овдје

  • 12.5.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD