Образовно ријалити шоу ' 'Мој Бизнис'' - аудиција у у Мркоњић Граду

Образовно ријалити шоу ' 'Мој Бизнис'' - аудиција у у Мркоњић Граду

Екипа образовно ријалити шoуа ''Мој бизнис ''РТРС, одржала је синоћ у Мркоњић Граду аудицију, на коју се пријавило седам парова различити старосне доби, а који желе да покрену властити бизнис. Кандидати су добили шансу да на што бољи начин представе своју пословну идеју и да постану потенцијални такмичарски тимови који ће се у образовном ријалити шоу-у ''Мој бизнис'' такмичити за покретање властитог бизниса.

Једна од занимљивијих идеја са аудиције  је пословна  идеје Лејле и Александра, а који планирају да се баве декорацијом воћа ткз.''воћним столовима''. ''На ову идеју смо дошли  приликом посјете Тајланду и одушевили се оним шта све може да се добије резбарењем воћа, а могуће је и код нас'', рекао је Александар. Додајући да има доста заинтересованих за оваквим видом декорација, а  нарочито када је ријеч о свадбенимм весељима, али и другим манифестацијама.

 

Такође су биле  занимљиве и  пословне  идеје Младена и Цвијана Миљевића из Шипова као и Марије и Чеде Дакића из Бараћа, а идеја је иста,  да своје имање  изграде као етно село које би било намијењено туристима.

 

Кандидати су изразили задовољство што им је РТРС пружио прилику да се боре за своју  пословну идеју и што могу да је представе у јавности.

Стручни жири чинили су представници: Привредне коморе РС, Универзитетско

предузетничког центара и Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа.

 

Аудиције ће бити одржане у десет градова Републике Српске, након чега ће 12 изабраних парова из различитих средина да гледаоцима, стручном жирију и могућим финансијерима представе своју пословну идеју.                    

 

  • 29.5.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD