Пријем код начелника за најбоље основце и средњошколце

Начелник општине Мркоњић Град Зоран Тегелтија организовао је пријем за најбоље ученике основних и средњих школа који су у предходној школској 2009/2010. години постигли значајне успјехе у свом основном и средњем образовању.

 

                 Награђени основци                                                 Награђени средњошколци

 

Начелник се захвалио ученицима на одличном успјеху и одличним резултатима на регионалним и републичким такмичењима и пожелио им много успјеха у даљем школовању.

'Честитам на постигнутим резултатима вашег вриједног рада и желим да и даље будете најбољи и да не заборавити своје школе, своје наставнике, и да будете поносни на оно што ваша школа буде радила и послије вас. Афирмишите своје школе у новим срединама, тамо гдје будете били и наравно будуте добри  и у наставку школовања као што сте и до сада'', истакао је Тегелтија

 

На пријему код начелника општине присуствовало је 12 ученика основних школа«Петар Кочић « «Иван Горан Ковачић» «Вук Караџић» и «Бранко Ћопић» и  4 ученика средњих школа «Гимназије» и «Машинске школе», који су били ученици генерације и ‘’вуковци’’ и оне који су остварили одличне резултате на  републичким и регионалним  такмичењима

 

Ученик генерације у ОШ ''Петар Кочић'' је Славко Вучковић, док су ученици генерације Данијела Милић, Стефан Јотић, Андреа Грабеж и Јована Лисица.

У ОШ ''Иван Горан Ковачић ученик генерације је Тијана Милановић, а вуковци су Душко Димитрић, Божана Томић и Александар Рољић.

Ученик генерације у ОШ ''Бранко Ћопић'' је Бојана Малиџа, у  ОШ ''Вук Караџић'  Слађана Лазендић', за подручну школу у Подрашници и Станислав Шпирић за подручну школу у Бараћима.

 

Ученик генерацие  Гимназије је Бранкица Анђелић, а вуковац Радана Гаврић, док је у Машинској школи ученик генерације Мирјана Шкрбић, а Владимир Милановић је награђен за освојено друго мјесто на регионалном такмичењу.

 


 

 

  • 14.6.2010. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD