Ускоро отворено спортско игралиште

У оквиру радне посјете општини Мркоњић Град министарка за породицу омладину и спорт Нада Тешановић разговарала је са предсједницом Скупштине општине Дивном Аничић о актуелним проблемима из области породице, омладине и спорта. На састанку је договорена реализација неколико пројеката који ће допринијети квалитетнијем животу грађана општине.

''У разговору са руководством општине сазнали смо да је тренутно у току изградња тениских терена, као и да је потребно да се уреди  једано отворено спортско игралиште код спортске дворане и  министарство ће финансијски да подржи тај пројекат'', рекла је министарка Тешановић.

Предсједница Скупштине општине Дивна Аничић је истакла је су договорени конкретни пројекти из области спорта. ''Ми смо захвални за све оно што је Влада учинила у протеклом периоду за Мркоњић Град, за изградњу  спортске дворане, за изградњу спортских отворених терена у мјесним заједницама, дјечијих игралишта'', рекла је Аничићева. Додајући да је општина   доста тога урадили  сама, али да није изостала ни помоћ министарства'', рекла је Аничићева. Истичући  да су министарку  упознали да је тренутно у току изградња тениских терене, за чију реализацију је ресорно министарсво одобрило један дио финансијских средстава још прошле године. ''Са министарком смо још договорили да нам министарство помогне око изградње отвореног спортског игралишта на локацији испод спортске дворане, јер то је оно што тренутно недостаје овом граду када је ријеч о спорту'', истакла је Аничићева.

Након састанка са руководством општине министарка се у одвојеним састанцима састала са представницима Удружења родитеља са четворо и више дјеце ''МГ радост'' и са представницима спортских клубова са подручја општине. Разговарано је о конктерним проблемима са којима се они сусрећу у свом раду. 

  • 15.4.2011. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD