Концерт Наталије Тодоровић у Мркоњић Граду

У четвртак, 22. августа 2019. са почетком у 20:00 у позоришној сали Културног центра ,,Петар Кочић“ одржаће се концерт бањалучке виолинисткиње Наталије Тодоровић уз пратњу Владе Данића на клавиру.

На концерту ће наступити и гитаристкиња Сашка Фелштински са својим ученицима којима држи курс гитаре у Културном центру ,,Петар Кочић“. Књижевни интермецо употпуниће мркоњићка књижевница Марија Рожић.

Наталија Тодоровић, рођена Кнежевић није непозната мркоњићкој публици класичне музике. У обновљеној сали КЦ-а, 12.05.2009. год. представила се албумом ,,Просневање“ заједно са Ренатом Каурин. Овај дует је наступио и у ОШ ,,Вук Караџић“ у Бараћима, исте године. Све њене композиције су снимљене на CD у продукцији Културног центра Бански двор и студија ,,Оксиген“ из Бања Луке у циљу промоције класичне музике. Осим ауторских композиција Наталија изводи дјела од Моцарта, Гранадоса, Фаље, Паганинија и других композитора. Наталија Тодоровић ради као професор виолине у Музичкој школи „Владо Милошевић“ у Бања Луци.

Дођите и уживајте у маестралном извођењу класичне музике ове врсне умјетнице са њеним гостима. Улаз слободан.
 
 

  • 21.8.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD