VII Госпојинска улична трка 2011. године

Мркоњић Град 16.09.2011. године- У петак 16. септембра 2011. године, одржана је „VII Госпојинска улична трка“ под слоганом „Добро за мој град“.

На манифестацији је учествовало око 1500 такмичара, ученика основних школа (од I –IX разреда), средњих школа (I-IV разреда), као и дјеца вртића „Миља Ђукановић“ у групи „цицибани“.

„VII Госпојинску уличну трку“ отворила је начелница општине Дивна Аничић.

Организатор ове спортске манифестације је ЈУ „МГ СПОРТ „ покровитељ Општина Мркоњић Град а генерални спонзор ЗП „Хидроелектране на Врбасу“а.д, те бројни други спонзори: ( „МИГ –ЕЛЕКТРО“, „МГ МИКИ“, „ЗИДАРТ“, „МГ МИНД“ и  „МРКОЊИЋ ПУТЕВИ“). 

У трци за најмлађе категорија –цицибана код дјевојчица побиједила је Леа Самарџија, а код дјечака Душан Арсенић . Најбољи првачићи су Милан Кудра и Дарија Ђурић,  . Најбржи у категорији других разреда су Емил Микулић и Гордана Протић, трећих Василије Каурин и Ива Сладојевић , четвртих Марко Сладојевић и Анђела Перић.

У категорији петих разреда побједници су били Славко Анћелић и Мирјана Клепић, шестих Милан Ненад и Тијана Брешо, седмих Михајло Пена и Адријана Анђелић, осмих Славко Антић и  Данијела Лазендић  а од деветих  Душко Костић и Наташа Лекић .

Најбољи у категорији  средњошколаца –првих разреда били су Ђорђе Алексић и Мирјана Бајић, других Горан Мандић и Драгана Симић, трећих Ђорђе Козомара и Ведрана Солдат, четвртих Рајко Попадић и Данијела Радоја. 

За све побједнике обезбијеђене су  дипломе и медаље.

  • 22.9.2011. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD