У ОПШТИНИ МРКОЊИЋ ГРАД ОБИЉЕЖЕНА НЕДЕЉА ДЈЕТЕТА

Мркоњић Град 05.10.2011. године- Начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић данас је поводом обиљежавања Недеље дјетета приредила традиционални пријем за дјецу и васпитаче вртића „Миља Ђукановић“.

 

Овом приликом дјеца вртића су начелници општине поклонила поклон који су сами направили, а начелница је  за малишане припремила бомбоне и чоколадице као знак  добродошлице.

Данашњи дан у кабинету  начелнице протекао је у разговору с намлађим. Малишани су постављали питања и рецитовали пјесмице, што је и сама начелница потвдила „ Ми смо данас угостили једну  малу делегацију дјеце из вртића, мало смо их почастили они су нам рецитовали , причали и лијепо нас подсјетили  кроз рецитације која су њихова права , која ми старији понекад и заборавимо. Данас је мени један јако лијеп и пријатан дан јер сам сретна да наша дјеца долазе из вртића који има одличне услове за боравак дјеце , а многи нам то и потврђују да смо један од љепших и бољих вртића у Републици Српској, рекла је начелница општине Дивна Аничић.

На тргу испред општине придружили су им се и њихови другари из вртића, родитељи и остали грађани који су уживали у дјечијим чаролијама.

 

  • 7.10.2011. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD