ЦРВЕНИ КРСТ ЕДИКУЈЕ МЛАДЕ- Затварање радионице

Мркоњић Град, 04.10.2011. – Млади Црвеног крста Мркоњић Град завршили су петодневну радионицу на тему „ Писање пројеката и лидерство“.

      

 

 На затварању ове успјешно реализоване радионице присуствовала је и начелница општине Дивна Аничић, предсједник општинске организације  Црвеног крста М.Град Петар Митрић, те представници младих Црвеног крста из других општина Пала и Требиња. 

Црвени крст кроз разне видове едукације и дружења настоји  информисати и едуковати младе у случају потребе како пружити  прву помоћ  када је она неопходна.

 Према ријечима Бранкице Анђелић, инструктора радионице млади су имали прилику да се упознају са неким од тема као што су : тимски рад- лидерство, предрасуде-конфликти, вјештине комуникације, доношење одлука у тиму и писање пројеката.  

У оквиру своје радионице која је трајала пет дана, млади су припремили кратки филм о пројекту који би се требао реализовати идуће године „Општински камп Балкана 2012“

 Присутним се обратила и начелница општине Дивна Аничић „ Позитивно и  пријатно сам изненађена, свака част на вашој креативности, уживала сам  ових 15 минута гледајући овај кратки филм који нам показује шта сте научили и како сте се дружили ових 5 дана. Драго ми је што сте у оквиру реализације ове радионице  организовали хуманитарни концерт за дјецу без родитеља и за социјално угрожене малишане и  испред општине Мркоњић Град се придружујем овој акцији у којој ће и општина донирати исти толики износ средстава, изјавила је начелница.

 Организатор ове радионице јесте Црвени крст Мркоњић Град уз финансијску помоћ Општине Мркоњић Град.  

  • 7.10.2011. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD