Аничићева у посјети Удружењу ''Наша жена'' поводом Међународног дана жена на селу

Начелница општине Мркоњић Град  Дивна Аничић поводом обиљежавања 15. октобра Mеђународног дана жена на селу посјетила је  Удружење жена ''Наша жена'' у Подрашници, те им уручила поклон бон у вриједности 500 КМ као знак подршке.

Аничићева је истакла да је ово удружење једно од ријетких које опстаје на селу и бројне су активности које организују током цијеле године.

''Једна од активности је и то што заједно треба да покренемо и погон за производњу сира, први на подручју наше општине'', рекла је Аничићева. Додајући да без жена које овдје живе и раде то све не би било могуће.

Предсједница Удружења Борјана Јанковић рекла је да се ова манифестација традиционално обиљежава сваке године и да је ово веома важан дан за жене које живе на селу.

''Захваљујем се општини Мркоњић Града и начелници Аничић на сарадњи и подршци коју су нам пружали протеклих година, а без које би било веома тешко'', казала је Јанковићева.

Мјештанка села Подрашница Марина Танасић је рекла да млади треба да живе на селу, јер село је мјесто које пружа здрав живот за нас и нашу дјецу.

 

  • 15.10.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD