Зимско чишћење градских саобраћајница и локалних путева

 У просторијама предузећа „Мркоњићпутеви“  у Подбрду данас су потписани уговори  за зимско чишћење градских саобраћајница (улица, тргова, паркова и тротоара) и локалних путева на подручју општине Мркоњић Град.

Уговори су потписани између општине Мркоњић Град и три локална предузећа КП „Парк“  „ Шик Турс“  и  „Мркоњићпутеви“.

Комунално предузеће КП "Парк" одржаваће 42 километара градских улица, а предузеће „ Шик Турс“ 114 километара локалних (сеоских) путева, те  "Мркоњићпутеви" 66 километара локалних  (сеоских) путева у локолним мјесним заједницама, за што је општина из буџета обезбиједила  187.000,00 КМ, за ову намјену.

Начелница Аничић је рекла да  је задовољна што је  успјешно завршен Јавни позив за одржавање улица и путева на територији наше општине.

 „ Општина Мркоњић Град одржава око 220 километара градских саобраћајница  и сеоских путева и на овај начин са три извођача мислим да ће грађани бити задовољни, јер ће сви они свој посао извршити кавалитетно и на вријеме“, истакла је Аничићева.

Директор предузећа КП „Парк“ Милан Ковачевић је навео да је ово предузеће спремно да извршава своје обавезе и послове као и свих претходних година.

„Механизација као и материјал за посипање је спремно. Ми се надамо да ћемо успјешно реализовати свој посао који је регулисан овим уговором, те да ћемо  своје обавезе  завршавати на вријеме и да ће све улице бити проходне и очишћене“, изјавио је Ковачевић.

Уговор се реализује у периоду од 15.11. 2020 . године  до 15.03.2021. године.

  • 23.11.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD