Културни центар „Петар Кочић“ добио рачунарску опрему

Компанија "Телемах" донирала је данас Културно- спортском центру "Петар Кочић" у Мркоњић Граду рачунарску опрему - лаптоп, процесор, плејстејшн и ТВ плазму .

Регионални руководилац техничке оперативе испред ове компаније Аднес Алагић рекао је да су донацију уприличили поводом њиховог десетогодишњег присуства у БиХ.

"Изабрали смо Мркоњић Град јер је то наш партнерски град са којим имамо одличну сарадњу. Рачунарска опрема је само један додатни стимуланс да окупимо омладину и желимо да овдје будемо подстрек за даљи развој културе и спорта", изјавио је Алагић.

Директор Културно-спортског центра Мркоњић Град Боро Бошкић захвалио је компанији која је препознала значај њиховог рада на пољима културе и спорта.

"Овом донацијом јачамо наш капацитет, подижемо фреквенцију, односно посјећеност Културног центра. Надам се да ћемо и даље сарађивати са Телемахом, као и до сада, на обострано задовољство" , нагласио је Бошкић.

Предсједник Скупштине општине Мркоњић Град Миленко Милекић захвалио је компанији "Телемах" која се, како каже, опредијелила да буде друштвено одговорна и која улаже у најважније сегменте друштва.

  • 26.11.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD