Асфалтиран пут у Горњој Густовари у засеоцима Милановићи и Илићи

У мјесту Горња Густовара у засеоцима Милановићи и Илићи завршено је асфалтирање пута у  дужини око  једног километра. Вриједност радова је 88.803,00 КМ, а средства су обезбједили општина и локално становништво. Извођач радова је предузеће „Мркоњићпутеви“.

Радове је обишла и начелница општине са својим сарадницима.

Начелница Аничић је рекла, да је ово наставак овогодишњих радова на асфалтирању и санацији  како градских тако и сеоских путева. У сеоским мјесним заједницама ово су сва нова асфалтирања у којима су и грађани сакупљали своје учешће.

„ Задовољна сам тиме колико смо ове године успјели да асфалтирамо дионица. На крају када све завршимо преко 2 милиона КМ ће бити уложено у реконструкцију или у ново асфалтирање“, истакла је Аничићева.

Она је додала да је у току и санација пута  Котор - Густовара - Сарачевац за чију реализацију ће бити издвојено око 38.000,00 КМ.

Мјештанин села Горња Густовара Здравко Милановић наглашава да је срећан што је дочекао да  добије асфалт.

"У нашим засеоцима има педесетак кућа, а вјерујем да ће се људи враћати на село кад сазнају да смо добили асфалт. Не могу наћи ријечи да опишем радост и задовољство", рекао је Милановић.

  • 2.12.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD