Мркоњић Град ускоро покривен видео-надзором

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић данас је потписао уговоре са Милошем Миловцем преставником Sector Security и Миланом Богојевићем  директором  фирме „Миг-Електро“ за постављање видео-надзора на територији општине. Систем се састоји од 46 камера, централних уређаја за снимање и видео монитором.

За реализацију овог пројекта из општинског буџета извдојено је око 80.000 КМ, а радови су подијељени на  два дијела. Локална фирма „Миг-Елекрто“  задужена је за грађевински дио радова, за набавку опреме  Sector Security, а само  постављање и одржавање камера вршиће МУП РС.

Начелник Вођевић је навео да је ово изузетан успјех за све становнике који живе на подручју ове локалне заједнице.

''Стављањем у функцију камера, безбједност становништва како са личног тако и са приватног аспекта ће се повећати. Камере високе резолуције биће постављене на свим важнијим локацијама у урбаном, али и у руралном дијелу општине“, истакао је Вођевић.

Милош Миловац, представник компаније Sector Security, је рекао да се ради о  савременом видео-надзору од реномираног водећег свјетског произвођача   "Dahua".

Милан Милекић, начелник ПУ Мркоњић Град, је захвалио начелнику општине што је препознао значај и важност једног  оваквог пројекта.

''Циљ је олакшавање и побољшање квалитета услова рада полицијских службеника, а сврха је подизање нивоа безбједности наших грађана'', казао је Милекић.

 

 

  • 18.1.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD