Јавни Позив за привредне субјекте

Обавјештавамо Вас да је у оквиру „Challenge fund“ отворен Шести позив да достављање приједлога пројеката. Циљ предметног позива је подршка привредним субјектима са иновативним идејама,производима и услугама које могу довести до повећања запослености,повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ.

Све пристигле пријаве биће оцијењене у складу са три основна критеријума-иновативност,изводљивост,одрживост пословне идеје и друштвена корист.

Прихватљиви подносиоци пројектних приједлога морају:

Ø  имати статус привредног субјекта;

Ø  бити регистровани у БиХ или Шведској;

Ø  обављати регистровану дјелатност најмање шест мјесеци до дана објаве Позива;

Ø  бити профитно оријентисани;

Ø  осигурати 50% суфинансирња.

Укупни буџет намјењен за суфинансирање пројеката у оквиру овог Позива је  420.000 евра.

Рок за подошење пријава је 12.02.2021.године до 16:00 часова.

Молимо апликанте из Републике Српске да на e-mail fondovieu@meoi.vladars.net потврде пријаву предлога пројекта у оквиру овог позива.

У циљу што боље информисаности привредних субјеката,о могућностима кориштења ових средстава,а уважавајући актуелну епидемиолошку ситуацију, пројектни тим организоваће  „online“ инфо сесије на којима ће представити све детаље јавног позива у следећим терминима:

26.01.2021. у 10:00 сати и у 13:00  сати

27.01.2021. у 12:00  сати.

Сви заинтересовани привредни субјекти треба да се пријаве за учешће на инфо сесије најкасније дан прије одржавања инфо сесије.Организатор ће путем „e-maila“ послати приступне податке за учешће у инфо сесији.

Детаљне информације и смјернице за апликанте доступне су на:  https://c2c.ba/bs/pozivi/6-javni-poziv-za-dostavu-projektnih-prijedloga-za-koristenje-sredstava-challenge-fonda/7

 

  • 22.1.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD