Почео „15. Градски турнир Мркоњић Град“

Начелник општине Мркоњић Град Дрган Вођевић и предсједник КМФ „Полицајац" Борислав Шарић вечерас су у спортској дворани Нова Банка отворили „15.Градски турнир 2021“.

Начелник Вођевић је рекао да се овај турнир организује сваке године у сарадњи са  ЈУ КСЦ „Петар Кочић“,те да ће се овогодишњи турнир  одржати  без присуства публике због пандемије изазване вирусом КОВИД-19“.

„ Имамо заиста велики број пријављених екипа из двадесетак градова широм региона БиХ. Као организатори ми смо поносни на ту чињеницу, јер смо ипак мала средина, али смо постали надалеко познати по спортским резултатима“, казао је Вођевић.

Предсједник КМФ „Полицајац“ Борислав Шарић је навео да имају рекордан број екипа пријављених у три старосне категорије, и то категорији сениора 30 екипа, у  категорији ветерана 20  и јуниора 9 екипа.

„ Ми као организатори  смо се договорили да сви заинтересовани посјетиоци  буду упознати са садржајем турнира путем наших фејзбук странице и наравно путем средстава јавног информисања локалне заједнице, која ће преносити резултате и садржаје турнира“, рекао је Шарић.

  • 22.1.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD