Избор најбољих спортиста 3. фебруара 2021. године

Завршна свечаност проглашења најбољих спортиста,спортских колектива и заслужни спортских радника у Мркоњић Грдау за 2020. годину одржаће се 3.фебруара у 20:30 часова у спортској дворани Нова Банка, одлучено је на данашњој сједници Комисије за избор најбољих спортиста и спортских колектива. На сједници су разматрани и приједлози клубова за најуспијешније спортисте, спортске колективе, младе перспективне спортисте и заслужне спортске раднике.

 Из десетак спортских клубова стигло је четрдесетак  приједлога и ако је судити по томе прошле године мркоњићки спортисти имали су доста успјеха на домаћим и међународним такмичењима.

 Ко ће понијете епитет најбoљег спортисте, спортског колектива и перспективних спортиста  знаће се на свечаности која је заказана за сриједу 3.фебруара у 20:30 часовау спортској дворани Нова Банка у Мркоњић Граду.

Свечаност ће бити уприличена почетком финалне утакмице 15. Градског турнира у малом фудбалу.

Због епидемиолошке ситуације избор најбољег спортисте одржаће се без присуства публике, а гледаоцима ће бити омогућен live пренос.

  Организатор манифестације је општина Мркоњић Град, уз покорвитељство предузећа „Хидроелектране на Врбасу“ и техничку организацију Културно-спортског центра „Петар Кочић“.

      

  • 26.1.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD