ИЗАБРАНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ МРКОЊИЋ ГРАДА ЗА 2011. ГОДИНУ

 02.02.2012. године- „ АРЕНА КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ „ -Данијела Радоја, чланица Џудо клуба „АТОС“, проглашена је за најбољег спортисту општине Мркоњић Град за 2011. годину.

 Данијела Радоја је признање најбољег спортисте за 2011. годину добила захваљујући њеним постигнутим резултатима, а посебно освајањем  2. мјеста  на првенству Републике Српске и Босне и Херцеговине  за сениоре до 23. године.

У својој каријери Данијела је освојила око 100 медаља.

 „ Моје амбиције су да се у овој години изборим за пласман на Балканско и Европско првенство у јуниорској и сениорској конкуренцији и освојим неку од медаља„ рекла је Данијела.

 Признања за друго и треће мјесто у сениорској конкуренцији  припала су Милану Кежићу- кошаркашу КК “Младост“ и фудбалеру ФК „Слобода“ -Драженку Милетићу. 

 За најперспективнијег младог спортисту проглашен је Марко Попадић, шахиста

ШК „Анпасан“ и џудисткиња  Џудо клуба „Атос“ Ведрана Солдат. 

 Награда за најуспјешнији спортски колектив Мркоњић Града припала је

КК  „МЛАДОСТ“.

 За допринос у развоју спорта –фудбала, жири је додијелио и награде за  бивше фудбалере и спортске раднике  ФК „Слобода“ Слободану Обрадовићу-Побину и Шефкету Дедићу –Цефкету и Младену Светиновићу-Млађи.

 У Арени Комерцијалне банке присуствовало је око 1.200 гледалаца, а осим спортиста ову манифестацију уљепшале су и младе чланице Плесног  клуба „ БОЛЕРО“ из Мркоњић Града.   

  • 3.2.2012. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD