Пријем студената код начелника Вођевића

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић  поводом  Дана општине  4. Фебруара  организовао је пријем за четири студента који користе право на стипендију општине Мркоњић Град.

У разговору са овим младим људима начелник се упознао  о њиховим будућим плановима, условима студирања као и сугестијама те им  поручио да ће врата његовог кабинета увијек бити отворена за све студенте са простора ове локалне заједнице.

 Вођевић је похвалио студенте за њихов труд и учење, уз обећање да ће општинска администрација и убудуће додјелом стипендија помагати њихово школовање.

Кежић Невена студент 3. године Академије умјетности у Бања Луци очекује да ће по завршетку школовања успјети пронаћи посао у струци, а стипендија ће јој олакшати њене  трошкове студирања.

Студенти су нагласили  да им подршка Општинске управе све ове године много значи, те да ће по завршетку студија настојати да се врате и да стечена знања примијене у свом  родном граду.

Општина Мркоњић Град је у (прошлој) школској 2019/2020 години ступендирала 156 студената са подручја општине Мркоњић Град.

Начелник  је овим путем обавијестио све студенте  да ће у наредном периоду бити расписан Јавни конкурс за додјелу стипендија студентима који испуњавају опште и посебне услове за школску 2020/2021. годину.  

 

 

  • 3.2.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD