Расписан Јавни конкурс за „Избор најљепше фотографије за разгледницу Мркоњић Града“

ЈУ Културно спортски центар „Петар Кочић“  Мркоњић Град, расписала је данас  позив за Јавни-фото конкурс „ИЗБОР НАЈЉЕПШЕ ФОТОГРАФИЈЕ ЗА РАЗГЛЕДНИЦУ МРКОЊИЋ  ГРАДА“.

Технички услову конкурса:

Фотографије које учесници шаљу морају бити ауторске, са максимално три фотографије по аутору које морају бити искључиво у дигиталној форми у ЈПГ формату, максималне величине по фотографији од пет мегабајта. Фотографије са текстуалним порукама или било каквом другом врстом потписа неће бити разматране у конкурсу.

Аутори су лично одговорни за приказани мотив на фотографији и за евентуална кршења ауторских права, а они слањем фотографија организаторима фото-конкурса дају право на њихово кориштење.

Конкурс је отворен до 22.03.2021. године, а фотографије са пријавом је потребно доставити на мејл адресу; kscpkrazglednicamg@gmail.com , са назнаком „ ЗА ФОТО-КОНКУРС  РАЗГЛЕДНИЦЕ МРКОЊИЋ  ГРАДА“.

Све пријаве морају да укључују :

Име и презиме аутора, назив фотографије, контакт податке аутора , број телефона адреса и мјесто становања.

Награде фото-конкурса су следеће:

1.      Мјесто:300 КМ

2.      Мјесто:200 КМ

3.      Мјесто:100 КМ

Избор најљепше фотографије вршиће се оцјеном жирија, чији састав одређује и формира административна служба  ЈУ Културно спортски центар „Петар Кочић“.

Гласови жирија биће јавно објављени, гласање ће трајати седам дана послије затварања конкурса, а побједници ће бити проглашени у року од пет дана завршетка гласања.  

Циљ конкурса јесте промоција природних, културних као и туристичких мјеста наше општине.

Текст јавног фото-конкурса можете погледати овдје.

 

 

  • 23.2.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD