Имунизација становништва ће се обављати у просторијама ЈУ Културно-спортски центар „Петар Кочић“ Мркоњић Град

На сједници Општинског штаба за ванредне ситуације, која је одржана у суботу 20.03.2021. године, разматрана је најпогоднија локација за вакцинацију становништва.

Обзиром да ће  Мркоњић Града бити регионални центар вакцинације, те да ће становници сусједних  општина Језеро, Шипово, Рибник и Дринић долазити на вакцинацију у Мркоњић Град, закључено је да просторије ЈУ КСЦ „Петар Кочић“ испуњавају услове који су неопходни да процес имунизације становништва протекне у најбољем реду.

Данас су начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић, предсједник Скупштине општине Стевица Еремија, директор  Дома здравља „Др Јован Рашковић“ Радивој Ерак и епидемиолог мркоњићког Дома здравља др Милена Лукић обишли просторије са директором  ЈУ КСЦ  „Петар Кочић“ Бором Бошкићем.

Подсјећамо, планом вакцинације против COVID-19 Института за јавно здравство Републике Српске потребно је да се заврше организациони послови потребни за вакцинацију лица од 65 и више година живота.

Сходно томе, прије самог почетка вакцинације, обавиће се дезинфекција простора, те опремање просторија неопходном опремом.

 

    

  • 23.3.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD