Начелник Вођевић у радној посјети општини Језеро

Први радни састанак начелника општина Мркоњић Град и Језеро одржан је јуче, 23.03.2021. године у згради Општине Језеро. Основна тема састанка је била међуопштинска сарадња ове двије локалне заједнице, које су на само 12km удаљене једна од друге и чије становништво међусобно много комуницира.

Драган Вођевић, начелник општине Мркоњић Град, нагласио је да ускоро креће имунизација становништва, те да ће становници општине Језеро долазити у Мркоњић Град да се вакцинишу.

„Почели смо са припремањем простора и свих услова за организацију процеса вакцинације. На нама као начелницима општине је обавеза да помогнемо логистички, да што боље искомуницирамо са нашим грађанима, како би овај процес прошао како треба“, рекао је Вођевић.

Начелник Вођевић је додао да свака ова заједница може много боље резултате да оствари уколико наступамо заједно. „По броју становника, територији, потенцијалима и капацитетима, удружени можемо много тога да учинимо за добробит заједнице и наших становника“, закључио је Вођевић.

Начелница општине Језеро, Снежана Ружичић, предложила је да се у складу са епидемиолошком ситуациом одржи и један регионални састанак, то јесте да се са начелницима свих околних општина разговара о сарадњи у многим областима, попут туризма, екологије, заједничких едукација, заједничких аплицирања пројеката према донаторима.

 

  • 24.3.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD