Финале Купа Републике Српске у Футсалу

 

У спортској дворани „ Нова банка“ у Мркоњић Граду данас је одржано финале Купа Републике Српске у Футсалу, а домаћин исте је била екипа КМФ „Полицајац“ Бања Лука која је убједљивом побједом са 6:0 савладала екипу КМФ Невесиње.

Драган Верић капитен КМФ „Полицајац“ је рекао да је ово била тврда утакмица и  да су другим голом преломили меч и заслужно освојили побједнички пехар.

Капитен  КМФ Невесиње Горан Продановић, је навео да му је пораз тешко пао и честитао је екипи КМФ „Полицајац“ на освојеном Купу.

“Ово је за нас значајан треофеј, јер смо основани 2018. године, играмо Премијер лигу БиХ и обезбиједили смо останак у лиги и данас освојили побједнички  пехар Купа РС“, рекао  је  Борислав Шарић, предсједник КМФ "Полицајац".

Захвални смо општини Мркоњић Град и ЈУ Културно- спортском центару „ Петар Кочић“  што су нам омогућили да се финална утакмица одигра, додао  је  Шарић.

Организатор финала Купа  Републике  Српске у Футсалу био је Фудбалски савез Републике Српске, уз техничу помоћ општине Мркоњић Град и ЈУ Културно - спортски центар „Петар Кочић“.

Финална утакмица одиграна је без присуства гледалаца и уз поштовање епидемиолошких мјера.

  • 3.4.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD