О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Одјељење за просторно планирање и комуналне послове општине Мркоњић Град, обавјештава власнике на подручју обухвата „Подоругла“ о  Измјене дијела регулационо-урбанистичког плана, начину и условима изградње и уређења у насељеном мјесту Мркоњић Град  и Измјене дијела Регулационог плана за подручје „Подоругла“. 

Наведени планови биће  изложени на јавни увид од 04.05.2021. до 04.06.2021. године у времену од 7,00 -15,00 часова у холу зграде  општине Мркоњић Град и просторијама „УРБИС ЦЕНТРА“ д.о.о. Бања Лука ( за Измјену дијела регулационо-урбанистичког плана, начину и условима изградње и уређења у насељеном мјесту Мркоњић Град)  и „АЦС студио “ д.о.о. Бања Лука (за Измјену дијела Регулационог плана за подручје „Подоругла“).

 

 Дотрајања јавног увида тј. до 04.06.2021. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге  на Нацрте, уписом у свеску која ће се налазити  у просторијама  у којима ће Нацрти бити изложени  или доставити у писменој форми  Одјељењу за просторно планирање и комуналне послове општине Мркоњић Град и код  „УРБИС ЦЕНТРА“ д.о.о. Бања Лука,  односно  „АЦС студио “ д.о.о. Бања Лука.

                                                                   Одјељење за просторно планирање 

                                                                            и комуналне послове  

  • 29.4.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD