ЉЕТО У МРКОЊИЋ ГРАДУ почиње у недјељу

Културно-спортска манифестација "Љето у Мркоњић Граду" почеће у недјељу, 20. јуна, позоришном представом "Остајте" мркоњићког  Градског позоришта.

Начелник општине Драган Вођевић рекао је да прошле године није било могуће организовати ову манифестацију због пандемије вируса корона, те да је протекло вријеме искориштено да се испланира низ нових активности како би се обогатио културно-спортски садржај и живот овог града.

"Изабрали смо љето за културно-спортске активности да омогућимо бесплатне тренинге и школице спорта и за дјецу оних људи који живе изван наше земље, а долазе овдје на годишњи  одмор", објаснио је Вођевић данас на конференцији за новинаре.                                                      

Он је додао да је генерални спонзор општина, те је овом приликом захвалио и другим спонзорима којих има из Мркоњића, али и из околине.

Умјетнички руководилац Градског позоришта Дубравка Николић навела је да ће током љета бити велики број позоришних представа, професионалних позоришних представа, као и гостију из Србије.

Манифестација "Љето у Мркоњић Граду" ће трајати до 20. августа у оквиру које ће бити организован велики број културних и спортских догађаја.

  • 16.6.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD