Начелник Вођевић уручио награде учесницима „Ролеријаде“

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић синоћ је у склопу пројекта „Љето у Мркоњић Граду“ 2021. додијелио награде за учеснике манифестације  под називом „Ролеријада“.

Начелник Вођевић је захвалио свима који су дали свој допринос у организацији и покровитељству, а и родитељима што вјерују и препознају "Ролеријаду" као корисну активност за своје малишане.

Кроз организацију оваквих манифестација видимо да је сарадња Општине,  јавних установа и приватних предузећа могућа и од користи за наше грађане“, истакао је Вођевић.

И вечерас смо усрећили малишане симболичним наградама, а планирамо да сљедеће године ову манифестацију проширимо“, додао је Вођевић.

Боро Бошкић, директор ЈУ Културни центар „Петар Кочић“ је рекао да је „Ролеријада“ једна од најпосјећенијих манифестација и да су  ове године по први пут имали полазнике из сусједних општина Језеро и Шипова, те да  следеће године очекују полазнике из општина Рибник и Јајца.

„ Имали смо око 160 полазнике ове манифестације, што нас свакако радује и говори да оно што радимо има степен оправданости и енергију коју трошимо“, навео је Бошкић.

 Србољуб  Вуковић, координатор школице спорта „Звијездица“ је рекао да је Мркоњић Град Општина, која се труди да својим грађанима пружи задовљство и да што више дјеце укључи у спорт.

„ Ролеријада је јако популарна у свијету, а и код нас. Велика је заинтересованост,како  малишана из Мркоњић Града, тако  и из сусједних општина“ истако је Вуковић.

Вук Пивач, ученик V разреда, а један од  учесника  „Ролеријаде“ је рекао да му се јако свидјела ова манифестација и да је научио технике и  вјештине ролера.

  • 16.7.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD