Промоција пројекта Омладинске банке Мркоњић Град „Весело одрастање“

Промоција пројекта Омладинске банке Мркоњић Град „Весело одрастање“

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић присуствовао је данас промоцији пројекта „Весело одрастње“ у селу Густовара.

Укупна вриједност овог  пројекта је око 3.000,00 КМ, од чега су су Омладинска Банка и општина Мркоњић Град обезбиједили око 1.500 КМ, а остало су значајна средства  доприноса заједнице приказана кроз донације и спонзорства.

Начелник Вођевић је рекао да  је  ово први пројекат  Омладинске банке који је реализован у селу Густовара гдје је  данас оторено дјечије игралиште у дворишту православне цркве, које ће служити свој дјеци која овдје живе и долазе .

„ Овај пројекат је реализован преко Омладинске банке, и ово је један у низу пројеката који се реализује у сарадњи са општином и Фондацијом Мозаик.  У  скорије вријеме  очекујемо и реализације осталих  ОБ пројеката који  ће се реализовати  за ову годину, истакао је Вођевић.

Душко Илић, координатор пројекта је рекао да у сарадњи са општинском управом и Фондацијом Мозаик можемо да допринесемо развоју  и користи  наших мјесних заједница.

Дјевојчица Стефана Тепиић која овдје живи,срећна је  и овом приликом је нагласила да ће им ово игралиште много  значити да се више друже и проводе вријеме са својим другарима и данас је позвала све другаре да дођу  и да се овдје заједно играју и друже.

  • 27.7.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD