ОБНОВА ДОМА ЗДРАВЉА „ДР ЈОВАН РАШКОВИЋ“

Мркоњић Град 28.03.2012. године-У административној служби општине Мркоњић Град, потписан је уговор о Реконструкцији Дома здравља „Др Јован Рашковић“ између начелнице општине Мркоњић Град Дивне Аничић и директора грађевинске фирме из Мркоњић Града „ЗИДАРТ“ Дамира Милића.

Пројекат је финансиран средствима одобрених из економско-социјалне компоненте Развојног програма Владе РС.  

Укупна вриједност пројекта износи 550.000,00 КМ, с тим да ће се за ову намјену реконструкције за санацију крова, фасаде и замјене столарије издвојити око 330.000,00 КМ а остатак новца планиран је за модернизацију система гријања.

„Радови ће почети у наредних 10 дана, када се стекну сви услови за почетак радова и  трајаће 90 дана. Радови су захтјевни и  комплексни и састоје се од реконструкције крова, фасаде и замјене вањске столарије, рекао је директор „ЗИДАРТА“ Дамир Милић.

Директор Дома здравља Радивоје Ерак је истакао да je oбјекат Дома здравља  усељен прије 31 годину, а то је знак да је дотрајао и кров, фасада и столарија .“Овим радовима ћемо добити много квалитетнију зграду, објекат пријатнији и удобнији првенствено за пацијенте а исто тако и  за наше раднике. Међутим, оно што је најважније израдом фасаде које сад нема на Дому здравља ми очекујемо уштеду топлотне енергије до 30 %.

 

  • 29.3.2012. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD