О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е за породице са троје и више дјеце у вези Пројекта „Моја породица 3+“

У Општини Мркоњић Град у току је реализација Пројекта „Моја породица 3+“.

Циљ овог пројекта је подршка вишечланим породицама на подручју општине Мркоњић Град (које имају троје и више дјеце од којих је бар једно малољетно), нарочито након епидемије вируса корона, усљед које је дошло до смањења привредних активности, плата и других прихода, а кроз овај пројекат биће пружена подршка као мјера ублажавања негативних посљедица и одређеним привредним субјектима којима је током епидемије вирусом корона био обустављен или забрањен рад.

Овај Пројекат се проводи у сарадњи са пословним субјектима са подручја општине Мркоњић Град који се баве регистрованим дјелатностима: 47.71 (продаје одјеће), 47.72 (продаја обуће) и 47.61 (продаја књига и школског прибора).

Општина Мркоњић Град ће свим породицама са троје и више дјеце које су у претходном периоду поднијеле захтјеве за додјелу картица - ваучера  у Општинској управи општине Мркоњић Град (и породицама које поднесу захтјеве до 15.12.2021. године), додијелити ваучере у вриједности од 100,00 КМ, које ће породице моћи да до краја 2021. године реализују код пословних субјеката који се баве напријед наведеним дјелатностима и који буду заинтересовани за учешће у наведеном Пројекту.

Породице са троје и више дјеце моћи ће да остваре по два ваучера у апоенима од по 50,00 КМ, којима ће моћи обавити куповину, односно које ће моћи да потроше у цјелости код једног пословног субјекта или код два пословна субјекта кроз два ваучера од по 50,00 КМ уз услов да поред оствареног ваучера, код једног пословног субјекта којег одаберу обаве куповину робе, односно артикала у вриједности од 100,00 КМ, односно код два пословна субјекта куповину робе, односно артикала у вриједности од по 50,00 КМ.

Овим путем обавјештавамо све вишечлане породице (које имају троје и више дјеце, од којих је бар једно малољетно), да од 9.8.2021 до 15.9.2021 године могу поднијети захтјев за  додјелу картица–ваучера, након чега  ће се  вршити подјела ваучера у просторијама Општине Мркоњић Град, шалтер бр. 2.

Све породице које до тог датума не поднесу захтјев за остваривање картице-ваучера и породице које након тог датума стекну статус породица са троје и више дјеце од којих је бар једно малољетно, захтјеве могу да поднесу све до 15.12.2021. године.

 

  • 5.8.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD