Одржана завршна манифестација пројекта „Подршка руралном развоју кроз јачање сеоског и агро туризма у локалним заједницама“

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић присуствовао је данас завршној манифестацији пројекта „Подршка руралном развоју кроз јачање сеоског и агро туризма у локалним заједницама“ која је одражна у Кључу.

Начелник Вођевић је у свом обраћању поздравио присутне и представио туристичке потенцијале општине Мркоњић Град, а првенствено језера, планине и села.

„ Врло је важна едукација домаћинстава и свих који желе да се баве туризмом и да слушају примјере добре праксе“, додао је Вођевић и истакао  да ће се ускоро основати Туристичка организација у Мркоњић Граду.

Унија за одрживи повратак и интеграције у БиХ имплементирала је пројекат  “ Подршка руралном развоју кроз јачање сеоског и агро туризма у локалним заједницама“, уз финансијску подршку Мреже за рурални развој у Босни и Херцеговини ( NAGE program) на подручју општине Мркоњић Град и Кључ.

У склопу пројекта идентификовано је и едуковано укупно 10 домаћинстава ( 5 у Мркоњић Граду и 5 у Кључу) и урађене су туристичке понуде за исте које ће бити представљене на web portalu www.bhselo.ba.

  • 5.8.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD