Завршен „Street ball“

Завршен „Street ball“

Синоћ је у склопу „ Љета у Мркоњић Граду“ 2021. завршена још једна манифестација под називом „Street ball“ која је окупила  најбоље кошаркашке екипе који су се такмичили у двије старосне категорије.

У категорији сениора славила је екипа „Cafe bar Benz „. Друго мјесто освојила је екипа  КК  „Младост“ из Мркоњић Града.

Начелник општине Драган Вођевић честитао је побједницима турнира, те се захвалио свим учесницима, којих је било око 100 у обе категорије.

„Општина Мркоњић Град је дугогодишњи покровитељ турнира, а посебно хвала публици, која је важан и неизоставан дио свега овога, јер уз подршку из публике учесницима је много лакше да се такмиче“, навео је Вођевић.

Миладин Рмуш, организатор турнира, истакао је да је овогодишњи турнир организован на једном високом нивоу.

„Сви  у Мркоњић Граду који воле спорт, ових дана су заиста уживали. Било је 10 сениорских и 10 јуниорских екипа, из Мркоњић Град и околине. Награде  су биле издашне, захваљујући Општини Мркоњић Град“, навео је Рмуш.

Недим Мустафица из побједничке екипе „Cafe bar Benz“ рекао је да је овај турнир један од организованијих, те похвалио организаторе турнира, КК „Младост“.

„Моја екипа је стално учесник оваквих турнира, сваки викенд играмо у неком другом мјесту. Све похвале за добру организацију и уређеност турнира иду  организатору, кошаркашком клубу „Младост“, рекао је Мустафица.

Укупан наградни фонд износио је 3.300,00 КМ, а највећи дио је издвојен за награде сениора, и то за прво мјесто  2.000 КМ,  друго  500 КМ, а треће 300 КМ, док су били међу награђенима и најбољи тројкаши као и такмичари у закуцавању, а новчана награда није изостала ни за узраст до 16 година.

 

  

  • 11.8.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD