Начелник општине Кнежево боравио у радној посјети општини Мркоњић Град

Начелник општине Кнежево боравио у радној посјети општини Мркоњић Град

Начелник општине  Кнежево Горан Боројевић, боравио је данас у радној посјети општини Мркоњић Град, гдје је разговарао са начелником општине Драганом Вођевићем и његовим сарадницима.

Начелник Вођевић је рекао да је тема данашњег састанка питање које већ дужи низ година мучи становнике села Баљвине и Брегови, мјеста која се налазе на граници између ове двије општине.

„ Изградњом ове дионице знатно би се олакшала експлоатација шуме, а локалном становништву би се омогућила квалитетнија путна комуникиција . Пут  би имао вишеструки значај, јер би повезао наше двије општине, али не само  то, већ би омогућио бољи рад шумарије, а и живот становника на том подручју“, навео је Вођевић.

„ Ми ћемо у наредном периоду врло брзо изабрати извођаче радова и пронаћи средства за реализацију тог пројекта“, додао је Вођевић.

 „Приоритет је рјештити путну комуникацију, кроз израду овог пројекта и пронаћи  средстава, за која ћемо наравно укључити и Владу Републике Српске и остале институције, јер је у питању регионални пут“, навео је Боројевић.

Дужина путне комуникације је око 4-5 км, а вриједност око 250.000 КМ.

 

 

 

 

 

  • 13.9.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD