Одржана 16. „Госпојинскa уличнa тркa“ у Мркоњић Граду

У Мркоњић Граду данас је одржана 16. Госпојинска улична трка под називом "Добро за мој град", у којој је учествовало више од 1.000 ученика основних и средњих школа из ове општине, Језера, Шипова и Рибника.

Начелник Мркоњић Града Драган Вођевић рекао је да је ова општина протеклих година препозната као локална заједница која много улаже у развој младих.

"Циљ трке је да активирамо наше младе да што више времена проводе на отвореном простору", истакао је Вођевић, који је захвалио спонзорима трке.

Директор Културно-спортског центра "Петар Кочић" у Мркоњић Граду Боро Бошкић рекао је да ова традиционална манифестација није значајна само за локалну заједницу, већ и за цијелу регију.

"Желимо да се на овај начин пробуди спортски дух и здрав начин живота код најмлађих, а сигурно да ће међу њима бити склопљена и нова пријатељства", навео је Бошкић.

Тијана Бојић и Арсеније Аничић , ученици првих разреада  су добили по тротинет,а остали побједници добили су медаље, дипломе и специјалне награде.

Организатор трке је Културно-спортски центар "Петар Кочић", покровитељ општина Мркоњић Град, а генерални спонзор "Хидроелектране на Врбасу".

  • 24.9.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD