Завршен турнир у кошарци „ Да се не заборави“

Синоћ је у спортској дворани „Нова банка“ у Мркоњић Граду завршен  меморијални кошаркашки турнир „ Да се не заборави“, који је организован  поводом обиљежавања страдања Срба у нашој општини и Западној Крајини у јесен 1995. године.

 Побједник турнира је домаћан  КК „Младост “ из Мркоњић Града, који  је у финалу побједио   КК „Леотар“  из Требиња  резултатом  70:66. Треће мјесто је освојила екипа КК „Радник “ из Бијељине, која је побједила  КК „Студент Игокеа“  резултатом 64:60.

Александар Ђурђевић предсједник Кошаркашког савеза Републике Српске је рекао да је велико задовољство бити у Мркоњић Граду на празнику кошарке и честитао домаћину који  је један  од најважнијих екипа у оквиру Кошаркашког савеза Републике Српске.

„ КК „Младост“ из Мркоњић Града на најбољи начин презентује кошарку и Републику Српску који је  већ четрнаест година непрекидно у премјер лиги. Мало је екипа које се могу похвалити тиме и ја сам вечерас овдје да им дам подршку за све оно што раде“, навео је Ђурђевић.

Најбољи играч турнира је из екипе КК"Младост" Немања Милошевић, који је након додјеле награда рекао да је ово био јак турнир и овом приликокм је честитао екипама које су учествовале на турниру на фер и коректној игри.

„ Ми у суботу играмо утакмицу у Посушју, мислим да нам је то последња припремна утакмица. Захвалио би се екипи на овом успјеху и сматрам да је ово добра припрема за предстојећу сезону“, истакао је Милошевић.

  • 28.9.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD