Састанак начелника Вођевића са предсједником Скупштине града Бијељина

Начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић са сарадницима  састао се данас са предсједником Скупштине града Бијељина Александром Ђурђевићем, гдје су разговарали о будућој сарадњи између града Бијељинa  и општине.

Начелник Вођевић је рекао  да су на данашњем састанку разговарали о могућој сарадњи у будућем периоду.

„ Размијенили смо искуства у функционисању града Бијељина, како функционише њихова градска власта, скупштина и градоначелник и каква су наша искуства овдје у општини Мркоњић Град“, истакао је Вођевић.

„ Сматрам да само искреним и директним разговорима између општина и градова можемо доћи до правих рјешења и да се у наредном периоду успостави сарадња на пољима као што су спорт, култура и туризам, а посебно да се акценат стави на размјену привредних искустава и Удружења привредника“, рекао је Вођевић.

Предсједник Скупштине града Бијељина Ђурђевић је захвалио домаћинима на гостопримству.

„ Што се тиче сарадње нашег града и општине Мркоњић Град, могу рећи да има доста простора за рад  и пословне сарадње. Градови и општине у Републици Српској требају да се повезују, јер сви појединачно имамо различита искуства и пословне идеје“, навео је Ђурђевић.

„ Посебно ми је задовољство што руководство општине Мркоњић Град чине млади и прогресивни људи и то је још један разлог зашто се требамо увезивати и остварити,ако не формалну, свакако неформалну сардњу“, додао је Ђурђевић.

Предсједник Скупштине општине Мркоњић Град Стевица Еремија је рекао  да му је част и задовољство што је господин Ђурђевић боравио у радној посјети општини, гдје су размијенила разна искуства и говорили о будућој сарадњи.

  • 28.9.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD