Полицијска управа Мркоњић Град прославила Крсну славу МУП-а РС

Полицијска управа Мркоњић Град прославила Крсну славу МУП-а РС

У Цркви Рођења пресвете Богородице у Мркоњић Граду служена је Света литургија и преломљен славски колач поводом славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Аранђеловдана.

У згради Полицијске управе служен је и парастос, а потом су положени вијенци на спомен-плочу за 24 погинула полицајца са подручја ове општине.

Служењу парастоса присуствовали су начелник општине Мркоњић Град  Драган Вођевић, потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Жељка Стојчић и  предсједник Скупштине општине Стевица Еремија.

Вођевић је припадницима Полицијске управе честитаo славу и захвалио им се на доброј дугогодишњој сарадњи и безбједности коју осигуравају грађанима.

Начелник Полицијске управе Мркоњић Град Милан Милекић рекао је да су овим чином одали почаст припадницма Станице јавне безбједности Мркоњић Град који су за слободу дали свој живот.

"Користим ову прилику да свим припадницима Полицијске управе Мркоњић Град, као и МУП-у Републике Српске честитам крсну славу и да им пожелим пуно среће, здравља и успјеха како на приватном тако и на професионалном плану", додао је Милекић.

 

  • 19.11.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD