Хуманитарна акција "Играјмо заједно до побједе" за Ружицу Кокеза

Хуманитарна акција "Играјмо заједно до побједе" за Ружицу Кокеза

 

Данас је у Арени „ Нова банка“ у Мркоњић Граду одржан спортски дан и хуманитарна акција за помоћ просвјетној и истакнутој спортској радници Ружици Кокеза. Акцију је организовала ЈУ Културно-спортски центар „Петар Кочић“, а учествовали су спортски клубови, уз подршку Општине Мркоњић Град.

Спортисти, као и чланови спортских клубова су показали умјеће у кошарци, одбојци, борилачким спортовима, те на полигону способности .

Боро Бошкић, директор ЈУ Културно-спортски центар „Петар Кочић“, је рекао да је циљ акције да сви заједно упуте јасну поруку да Ружица није сама и да је ово само један тим, а који заједно са њом води до побједе.

„Овим данашњим јединством свих спортских клубова са подручја наше општине дајемо много јачу подршку  него што је то финансијска. Овакав један призор, сигуран сам, да ће јој дати много више снаге да истраје на путу до побједе“ навео је Бошкић.

Поред подршке нашој суграђанки и самог хуманитарног дијела акције, учесници и бројни суграђани су уживали у спортском дану и приказаним вјештинама наших спортиста и спортских клубова.

Акцију  су подржали и начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић и предсједник Скупштине општине Стевица Еремија.

 

  • 28.11.2021. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD