ОПШТИНА НАГРАДИЛА НАЈБОЉЕ УЧЕНИКЕ 2011/2012

Уназад 5 година општина Мркоњић Град у буџету издваја новчане награде за најбоље ученике завршних разреда основних и средњих школа. Ријеч је о ученицима генерације, вуковцима и ученицима који су постигли завидне резултате и успјехе на регионалним и републичким такмичењима.

      

                                        

 Као подршку младима, планирана су  средства у буџету општине за талентоване ученике и студенте за 2012 годину која износе 10. 000 КМ. Укупан износ који је издвојен за ову намјену износи 4.400 КМ.

Начелница општине Дивна Аничић.честитала је ученицима на њиховом добром успјеху и постигнутим резултима на регионалним и републичким такмичењима.

За ваш добар успјех  и  ваше школовање савакако су заслужни  ваши родитељи, наставници професори па и директори. То кажем из разлога да не треба да заборавите људе који су итекако важни за ваш успјех и овом приликом вам честитам и желим успјех у наставку вашег даљег школовања“.

Новчаним наградама од 450 КМ награћене су ученице Бранка Пекез (Гимназија), и Данијела Радоја, економски техничар (Машинска школа).

Наградом у износу од 300 КМ, награђена је  и  Зорана Милановић  „вуковац“ ученица Гимназије.

По 100,00 КМ добили су  ученици који су имали запажене резултате на регионалним и републичким такмичењима.

ГИМАНАЗИЈА ( Зорица Чулић, Милош Милетић и  Милан Бороја)

МАШИНСКА ШКОЛА (Љубомир Малешевић, Владимир Калкан и Александар Чавић)

 

 

ПРИЈЕМ ОСНОВЦИ

 

 

Начелница општине  уручила је и новчане награде ученицима четири основне школе у Мркоњић Граду.  Ученицима генерације уручене су награде са износом од 250 КМ. Маријана Зељковић, (ОШ „Петар Кочић“), Наташа Лекић (ОШ „Иван Горан Ковачић“) Млађен Шарић (ОШ „Бранко Ћопић“) и Бранка Лазендић (ОШ „Вук Караџић“) 

Ученица генерације Бранка Лазендић из Подрашнице истакла је „ Било је тешко и  потребно је много труда и рада, сада планирам уписати Гимназију јер мислим да је то добро за мене.“ рекла је Бранка.

Новчаним  наградама са износом од 200 КМ, награђени су  ученици „вуковци“.

Ø      Миле Лекић  (ОШ „Петар Кочић“)

Ø      Бојана Васић

Ø      Миња Чулић

Ø      Милица Живковић

Ø      Сања Батиница (ОШ „Иван Горан Ковачић“)

Ø      Јована Милашиновић

Ø      Милош Чулић

Ø      Милан Јовановић (ОШ „Бранко Ћопић“)

 

  • 7.6.2012. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD