Фудбалери Слободе на пријему код начелнице Дивне Аничић

Поводом великог успјеха Ф.К. Слобода пласмана у финале Купа Републике Српске и освајања трећег мјеста у Првој лиги РС, начелница општине Дивна Аничић са сарадницима је организовала пријем за играче, стручни штаб и руководство клуба.

Овом приликом истакнути су успјеси фудбалера Слободе у претходне четири године и жеља да у финалу покушају да стигну до пехара.

''Собзиром да смо у великом успону и да смо остварили добре резултате у Првој лиги РС и заузели треће мјесто, веома сам оптимистичан и очекујем да  освојимо и овај вриједан трофеј'', рекао је капитен Слободе Драженко Милетић.

Начелница Аничић је истакла да је ово највећи успјех који су остварили фудбалери Слободе у историји фудбала Мркоњић Града. ''Сутра је велика историјске утакмица за Мркоњић Град, јер се игра финеле Купа РС и овим путем позивам све грађане Мркоњић Града да у 17.15 часова дођу на стадион ''Луке'' и да заједно дамо подршку нашим играчима'', рекла је Аничићева.

 

Финале Купа Републике Српске Слобода – Борац почиње у 17.15 часова на градском стадиону ''Луке'' уз директан пренос на програму РТРС.

 

  • 8.6.2012. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD