АТЛЕТИЧАРКА СЊЕЖАНА ПИСАРИЋ НАЈБОЉИ СПОРТИСТА У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ

АТЛЕТИЧАРКА СЊЕЖАНА ПИСАРИЋ НАЈБОЉИ СПОРТИСТА У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ

 За најбољег спортисту општине Мркоњић Град у 2021. години проглашена је атлетичарка Сњежана Писарић, члан Атлетског клуба "Маратон" из Брчког.

Друго мјесто припало је фудбалеру "Слободе" Душку Митрићу, а треће одбојкашици Женског одбојкашког клуба "Балкана-МП" Иви Сладојевић.
Писарићева, која је једна од најбољих маратонки у Републици Српској и БиХ, рекла је након синоћњег проглашења најбољег спортисте, да ју је признање изненадило и обрадовало.
"Атлетиком сам се почела бавити доста касно, из хобија, али посљедње двије-три године постижем врхунске резултате", каже Писарићева.
Она је захвалила општинској управи на вредновању њеног труда, својој породици на разумијевању, а колегама у колективу и колегама спортистима за подршку.
Титула најуспјешнијег спортског колектива у прошлој години припала је Кошаркашком клубу "Младост" који се 15 година такмичи у Премијер лиги БиХ.
Најперспективнији млади спортисти су кошаркаш "Младости" Младен Арежина, фудбалер "Слободе" Владан Тодоровић, одбојкашица Женског одбојкашког клуба "Балкана-МП" Ивана Галић и члан Стонотениског клуба "Мимоза" Дамјан Марковић.
Награђени су и истакнути спортски радници Петар Митрић, Гојко Ђурић и Боро Васић.
За најбоље спортисте обезбијеђене су дипломе, пехари и новчане награде.
Проглашење најбољег спортисте општине Мркоњић Град је једна у низу манифестација које се организују у оквиру обиљежавања 4. фебруара - Дана ове општине.

  • 5.2.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD