ОРГАНИЗОВАНА ВАСКРШЊА КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА

ОРГАНИЗОВАНА ВАСКРШЊА КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА

У Културно-спортском центру "Петар Кочић" у Мркоњић Граду организована је Васкршња креативна радионица за све заинтересоване ученике основних школа у оквиру које цртају, сликају и праве занимљиве предмете.
 
Радионицу воде учитељица Верица Тегелтија и наставник ликовног васпитања Жељо Вученовић.
Тегелтија је рекла да је циљ радионице да анимирају дјецу да и у току васкршњег распуста дођу да се друже.
 
"Циљ је да се друже на креативан начин, да се израдом корпи и честитки и слично припреме за Васкрс и да буду срећни и радосни", истакла је Тегелтија.
 
Вученовић је рекао да се доста дјеце одазвало и да их је данас било више од 30, те да су то ученици којима је ликовно васпитање омиљени предмет.
 
"Имају могућност да прођу све технике - од цртачке до сликарске. Радионица је посвећена надолазећим васкршњим празницима и ми је обиљежавамо на неки свој начин", објашњава Вученовић.
 
Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић је захвалио свима који учествују у радионици и позвао је све суграђане да на Васкршњи понеђељак дођу на Трг краља Петра Карађорђевића Мркоњића да заједно обиљеже овај празник.
 
Креативну радионицу, која ће трајати три дана, организује Културно-спортски центар "Петар Кочић" под покровитељством општине и бројних спонзора.

  • 18.4.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD