Начелник Вођевић посјетио фабрику „Р-С Силикон“ у Бјелајцу

Начелник Вођевић посјетио фабрику „Р-С Силикон“ у Бјелајцу

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић посјетио је данас фабрику „Р-С Силикон“, гдје је разговараo са прокуристом фабрике, Ђанмикелеом Фоља и његовим сарадницима.
Фабрика за прераду метал-силицијума у Мркоњић Граду има велики значај не само за нашу општину него за читаву регију, рекао је начелник општине Драган Вођевић након данашњег састанка и обиласка фабрике.
"Договорили смо да ће ова фабрика подржати низ манифестација, које ће се одржавати у нашој општини током љета. Покушаћемо да искористимо прилику да ова фабрика буде генератор развоја предузетништва у нашој општини“, додао је Вођевић.
Прокурист фабрике, Ђанмикеле Фоља, навео је да у Мркоњић Граду имају 153 радника, те да су и у тешком периоду вируса корона радили и испоштовали све раднике, те да није било отпуштања.
"Постоји расположивост од стране начелника, а и од руководства фабрике да заједно обогатимо друштвени живот у Мркоњић Граду. Од Општине Мркоњић Град очекујемо да нам достави списак манифестација, програма и потреба на локалном нивоу, гдје ће фабрика „Р-С Силикон“ да буде од помоћи ", навео је Фоља.

 

  • 27.4.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD