OДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕБА 2022

OДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕБА 2022

          На Конференцији беба у Мркоњић Граду учествовало је 80 малишана узраста до пет година, за које су, поред забавног програма, обезбијеђени и пригодни поклони.

        Изабрано је трочлано предсједништво и организована такмичења у пузању, бејби баскет и плес беба, а посебне награде добиле су најстарија и најмлађа беба, као и беба са највише браће и сестара.
        Начелник општине Драган Вођевић рекао је да је ова манифестација има велику подршку и у овој, али и у свим осталим локалним заједницама.
"Ми из Општинске управе проводимо низ акција и манифестација које се тичу пронаталитетне политике. Повећава нам се број дјеце, ове године је уписано више првачића него прошле и то треба да нам буде вјетар у леђа, да се још више потрудимо и омогућимо што бољи живот суграђанима", истакао је Вођевић.
Мајка три дјевојчице Анђела Јаслар рекла је да је битно организовати овакве догађаје како би се дјеца дружила.
"Наталитет је важан, што више дјеце, то нам је боље. Мени није напорно да подижем дјецу, ништа није тешко кад се ради с љубављу", истакла је Јасларева.
          У забавном програму 13. Конференције беба на Тргу српске војске учествовали су малишани из Дјечијег вртића "Миља Ђукановић", Градски хор "Мали принц", Градско позориште и КУД "Петар Први Карађорђевић Мркоњић".
Организатор је Народна библиотека, а покровитељи Општина Мркоњић Град и Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и бројни спонзори.
 
 
 

 

  • 29.6.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD